aldrig mer

Kontakten är nu bruten och det känns ganska bra. Jag har länge känt att det varit påväg att hända . det var kul så länge det varade men jag kan säkert säga att jag är en bättre människa utan dom. Det har varit många som försökt intala mig att de aldrig varit bra för mig men jag har aldrig lyssnat, det är inte förens nu jag inser att de har haft rätt. Det var med en bra timning detta hände för på senare tiden har jag blivit mycket närmre mina klasskamrater och nu bli äntligen våran kväll av som vi länge pratat om men som jag aldrig kunnat gå på.


duck you

Just nu vet jag inte vad jag ska känna.Att någon du älskar så mycket vill ge upp på dig är ingn bra känsla. Det har hänt förut och det är det jag har fruktat i hela mit liv det finns inget värre. Alla kan göra fel och man ska aldrig lussna på någon som är full. Jag har ingen anning om vad jag gjort men läste precis lite av det. Att låsas som om allt är okej och sedan ignirrera. Det gör ont, hjälp mig lindra särtan, jag vill inte leva längre oen jag har ingen anning om varför. Ni vill inte träffa mig och ni får er vilja igenom, det är inte säkert att vi ses igen.


Mindre Klagande

Det känns som om mina föräldrar komma vara nöjda med mig denna vecka. Jämt och ständigt säger de åt mig att lägga ifrån mig mobilen och att jag smsar alldeles för mycket, men denna vecka är Fredrik uppe i toprshammar

med skolan och där har han ingen teckning och det är han jag smsar mest med, så de komma nog inte klaga lika mycket på mig.


Hemma

Efter en sömnlös natt är jag änklingen hemma igen. Det var meningen att jag skulle ta 10.30 bussen från Boris imorse men jag sket i den och tog en buss fyra timmar senare hem. Det är ganska skönt att vara hemma trots att jag hade otroligt roligt hos Boris igår. Nu hade jag tänkt att sätta så en film och ta det lite lugnt ett tag, kanske sova om jag har tur. Så ha det bra, vi syns en annan dag.


Jag känner mig busig

 Igår satt jag, Boris och Ph och kollade på tv när det kom en Telenor reklam visades. I reklamen är det en gammal gubbe som målar en mustasch på sin sambo. Det gav mig idé. Jag berättade stolt att jag skulle måla på den som somnade först ikväll. Men kvällen gick och jag glömde bort vad jag hade lovat. Timmarna gick och Ph somnade, under tiden satt jag och Boris och prata på balkongen, samtidigt som jag smsar med Knasen som undrar vad vi gör och jag berättar att Ph har somnat. Då kommer han med iden jag haft tidigare och säger åt mig att måla mustasch på Ph. Snabbt springer jag och Boris tillback in och hämtar en penna och jag börjar måla. Det började med att hon fick en svart näsa sedan fick hon morrhår, så hon liknade en katt en stund, tillsist fick Ph även en Hitler mustasch.


Mina typer



Hittade precis dessa härliga typerna på en bild och tyckte den skulle vara med någonsans

Ny blogg

Lördag kväll var riktigt trevlig trots att jag blev tvingade att se på melodifestivalen en stund. Jag kom till Boris vid sex, då hade Boris och Ph gjort i ordning en fin middag. När vi alla var mätta och belåtna tog de även fram en tårta. Tårtan var jätte fin, men den hade sex lager och vi var bara tre som skulle äta så det var lite mycket. Efter allt ätande chillade vi lite innan det var dags att sätta på melodifestivalen. Vi såg på ungefär halva programmet innan vi alla hade tröttnat på det. Efter det kom någon på iden att vi skulle skapa en blogg tillsammans, så nu kan ni även läsa det jag har att säga på Therandoms.blogg.se.


17

Ja, då är man 17 bara ett år kvar till 18 och så blir det Ansterdam. Jag tycker det inte är en sån stor sak att fylla år men Boris verkar inte tyck lika det samma. Det är lite tråkigt att jag inte kan spendera dagen med ph och Boris, jag ska tydligen få släktingar på besök. Snart är dagen över det ska bli himla skönt. 





Man är inte längre den lila flicka men en gång varit
            Jag är inte längre den lilla filicka jag en gång varit.

Månadens filmer

Många som känner mig vet att jag kollar mycket på film. Jag ser ca två filmer om dagen, en på morgonen och en på kväller brukar det vara. Men jag har försökt skriva ner de filmer jag ser varje månad så här kommer filmerna jag sett i februari.

Hock
Happily Never After
10,000 Bc
The Holiday
Hide and Seak
Fool's Gold
Brokeback Mountain
Rosa Pantern
Take the Lead
Bringing Down the House
10 Things I Hate About You
Heartbreak Kid
En Riddares Historia
But I'm a Cheerleader
College Road Trip
How to lose a gay in ten days
Batman
The notorious Bettie Page
Kiss kiss bang bang
Meet the Browns
Casper
200 cigaretts
Young people fucking
Wedding daze
Bruse den alsmäktige
Låt den rätte komma in
Charlies änglar 2
Kärlek på menyn
Ronja rövardotter
The dangerous life of alter boys
Semi-pro
Populär musik från Vittula
The Clique
Den där Mary
Röd drake
Joe Dirt
The stranger inside
Bubble boy
Still waiting
Donnie Darko
Spiderwick
Nims hemliga ö
Harry Potter och de vise sten
Den bästa sommaren
Harry Potter och hemligheternas kammare
Harry Potter och fångaren från azkaban
kalle och chokladfabriken
Tracey
om ödet får bestäma
supersugen
Slumdog millionaire
Boogeyman
Narnia 2
Pineapple express
Arn- tempelriddaren
Arn- riket vid vägens slut
Det var alla denna månad ni får järna komma med tips.


RSS 2.0